Over Polen

Over ons VisitKrakau.nl


Toeristische informatie vanuit Nederlands en Pools oogpunt

VisitKrakau.nl is het startpunt van jouw reis naar Krakau. Wij zijn een platform met alle belangrijke basisinformatie die nodig is om een eerste indruk te krijgen van Krakau en Polen. VisitKrakau is in 2021 opgericht en is gemaakt ter promotie van de prachtige stad Krakau. Deze website is gemaakt voor reisinformatie naar Krakau, beschreven in blogs, nieuwsberichten, tips en handige informatie.

Over ons

Verbonden aan Krakau en Polen

Polen en in het bijzonder Krakau heeft een speciaal plekje in ons hart. Sinds 2017 komen we meerdere keren per jaar in Polen en Krakau, wat voor ons een stukje thuis is. Naast het dagelijks leven hebben we in Krakau al vele bijzondere herinneringen gemaakt met trouwerijen, feestdagen en gewoon gezellige avonden met vrienden en familie.

Als Nederlander en Poolse zien wij het als een unieke kans deze prachtige stad te delen vanuit beide perspectieven. Zo kunnen we goed vanuit de Nederlands oogpunt informeren over een stedentrip naar Krakau en dit aanvullen met de informatie van een local.

"We hopen dat je reis naar Krakau een unieke en prachtige ervaring mag zijn!"

Waar we trots op zijn!

In de 4 jaar dat we actief zijn als website heeft VisitKrakau.nl een mooie plekje op het internet gevonden. Wij zijn er trots op dat de website blijft groeien en we steeds meer geïnteresseerde bezoekers voor een reis naar Krakau mogen ontvangen en informeren.

Onze reis tot nu toe

Wil je meer weten over wie we zijn, of als wilt samenwerken, neem gerust contact met ons op. Wij vinden het leuk om met je in contact te komen en onze passie over Krakau en Polen met je te delen!

Meer informatie