foto

Overnachten in Krakau


Vliegen naar Krakau

Krakau is goed bereikbaar vanuit Nederland en dagelijks gaan er wel vluchten naar de stad. In een kleine twee uur vliegt u naar Luchthaven Kraków-Balice welke tegen de stad aan ligt. Vanaf het vliegveld kunt rechtstreeks met de trein, bus of taxi naar het centrum van de stad.

Verblijf tijdens uw stedenstrip

Tijdens uw meerdaagse citytrip is het uiteraard belangrijk dat u een goede plek heeft voor overnachting. Krakau is een grote stad met veel hotels, hostels en appartementen. Wanneer u voor het eerst naar deze stad gaat is het aan te raden om een verblijf te boeken vlakbij het centrum. Wanneer u op de kaart van Krakau kijkt hieronder ziet u dat het centrum overzichtelijk is ingedeeld.

De groene rand om het centrum is het stadspark. Wanneer u een verblijf in het centrum of rondom de rand van het stadspark boekt heeft u een goede uitgangspositie om de stad te ontdekken. Een hotel of appartement iets ten oosten van het centrum kan interessant zijn, daarmee kunt u a qua loopafstand gunstig liggen voor het centrum, de oude stad en de voormalig Joodse getto. Of u nu week, midweek of lang weekend komt, de stad heeft voldoende opties tot verblijf. Zoek en boek uw verblijf gemakkelijk en snel via Booking.com.

Zoek en boek

Booking.com